Suntem conștienți că succesele din anii precedenți le-am realizat și mulțumită transportatorilor, din acest motiv îi tratăm cu o atenție deosebită.

Pentru transportatori

Ne alegem cu mare grijă subcontractanții / transportatorii, oferind garanție pentru punctualitatea și serviciile lor de calitate. Colaborarea cu societatea noastră înseamnă siguranță atât clienților cât și subcontractanților noștri. Siguranța înseamnă continuitate, continuitatea reprezintă progres economic, o dezvoltare continuă pentru parteneri.

Transporturile sunt monitorizate pe toată ruta și în permanenţă de un sistem track & trace, putând furniza oricând informații exacte referitoare la ruta, poziția actuală și estimarea sosirii. În baza statisticilor proprii și a feedback-urilor sosite de la clienți putem afirma ca toate comenzile noastre sunt onorate cu o precizie de peste 99%.

Din punct de vedere al capacității de plată suntem cotați la un nivel excelent, de mai multe instituții financiare din țară și străinătate.
Suntem conștienți că succesele anilor precedenți le-am realizat și mulțumită transportatorilor, din acest motiv le acordăm o atenție deosebită. Am lucrat cu peste 2500 de transportatori în cele aproape două decenii de activitate, cifra aflată în creștere continuă, odată cu creșterea numărului de clienți.