Tudjuk, hogy az elmúlt évek sikereit szállítóinknak is köszönhetjük, ezért különös hangsúlyt fektetünk megbecsülésükre.

Szállítóinknak

Gondosan megválogatjuk alvállalkozóinkat / szállítóinkat, pontosságukért és a minőségi szolgáltatásukért garanciát vállalunk. A szállítmányok a teljes útvonalon track & trace rendszer alatt haladnak, bármikor pontos információt tudunk adni az útvonalról, a jelenlegi pozíciójáról és a becsült érkezésről.

A cégünkkel való együttműködés biztonságot jelent úgy ügyfeleinknek, mint alvállalkozóinknak. Statisztikáink és az ügyfeleinktől kapott visszajelzések alapján kijelenthetjük, hogy több mint 99%-os pontossággal hajtjuk végre megrendeléseinket.

Elsőosztályú fizetőképességi besorolással rendelkezünk számos hazai és külföldi pénzintézetnél. A biztonság folytonosságot, a folytonosság gazdasági előrehaladást, fejlődést jelent partnereinknek.

Tudjuk, hogy az elmúlt évek sikereit szállítóinknak is köszönhetjük, ezért különös hangsúlyt fektetünk megbecsülésükre. Az elmúlt majdnem két évtizedben több mint 2500 szállítóval dolgoztunk, ez a szám folyamatosan növekszik ügyfeleink számának növekedésével.